Ліга Чемпіонів 2009-2010
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Цю тему закрито    Форум на ultras.org.ua » Єврокубки Попередня тема
Наступна тема
Ліга Чемпіонів 2009-2010
Автор Повідомлення
badboy

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Звіт

11 грудня 2009 04:31 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Yaroslav
модератор

Nyva_Ternopil.gif

Відповісти цитуючи
Shuzik написав:
А как вам такое блятство? Mad

Ось вона - расова політика. Fan Їм спеціально всім білети в один сектор продають? Поки всюди шкільні та сімейні сектори організовують, в Києві мутять гетто.
11 грудня 2009 07:53 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт ICQ
'04

Kryvbas_Kryvyi_Rig.gif

Відповісти цитуючи
Вах,флаги Египта,Ирака,Марокко на стадионе...Ещё бы порядком 225 флагов и всё-вся планета посетила бы матч в итоге)

То не Єгипер і Ірак, а Індія і Сирія... (по ходу студенти київських вишів) (Galician)

Не знаю... Прапор то точно Марокко, а перша лінія - явно південно-східні азіати (Індонезія, Малайзія, Індокитай, або Південний Китай, но відсотків на 75 - В'єтнам) (Yaroslav)

11 грудня 2009 12:41 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
badboy

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Іракський прапор був на секторі Барселони

11 грудня 2009 13:16 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Rommel

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
http://www.blik.ua/components/com_ponygallery/img_pictures/originals/______2_20091210_1127797468.jpg
Парни сначала хотели повесить эту тряпку на перила. Неизвестные "попросили" их этого не делать.
11 грудня 2009 15:34 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
badboy

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Передматчевий марш BAD BOYS

12 грудня 2009 00:48 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Lemter

Відповісти цитуючи
badboy написав:
Передматчевий марш BAD BOYS

Даний відос яскраво свідчить про наш рівень звукового саппорту ... співи на 0 , заряди на 3 - ...
Про що можна говорити якщо це бандюля топового клубу. а прості смертні балєли... та й не суть в тому хто конкретно на відосі а взагалі на всій нашій сцені зі звуком анус. Якщо заряди ще так-сяк проходять і то далеко не у всіх клубах то пісні це просто ппц повний в нас, НІХТО(жду аргументованих заперечень) не вміє співати .

ПС: а птім як завжди в звітах стандартний трьоп саппорт був на "4" - "5" ...
12 грудня 2009 02:38 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Shuzik

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Ти прямо експерт! То що недуже злагоджено вийшло то це таке в наступний раз буде краще, і по перше нас не 500 було і не 100, так що судити по 1 хвилинному відео неслід.Я небуду тобі називати усі причини чому вийшло негучно і незовсім злагодженно, я наприклад співати вмію. А ти звідки такий розумний чим ти можеш похвастатись? Що б так сказати . Це відео впринципі було знято для нас, це не була показуха просто на згадку для членів угруповування. З піснями згоден потрібно вчитись всім двіжам.
12 грудня 2009 02:50 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
badboy

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Хоч мене там і не було, але напишу! Це був звичайний прохід до стадіону так сказати розминка перед матчем і ніхто не збирався там дерти горло на повну, ти повинен був і сам зрозуміти, що всі сили береглись на матч, де наші хлопці викладались на повну! По піснях я згоден в Україні все хреново, немає в нас в Україні двіжу який би так злагоджено співав наприклад як двіж Партизана, але все ще попереду. І всетаки "Червона рута" та "Щастье вдруг" на матчах Динамо звучить нормально, але не так як хотілосяби, але все ще попереду! А ти хочаб розу в профіль поставив чи аву якусь поставив щоб було зрозуміло звідки ти взявся.

12 грудня 2009 03:31 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Fly

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Лемтер правий, що співати не вміє ніхто...в кращому випадку-заряджати пісні і іноді протягувати, але до співу це не дотягує...
12 грудня 2009 15:59 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Lemter

Відповісти цитуючи
Всім подяка за адекват я чекав гіршого )
Я в упор не експерт і з невеликого провінційного двіжа і розу не виставив щоб в зменшити кількість трьопу. Просто хтів наголосити на тому що зазвичай , особливо в неті рівень нашого саппорту дуже переоцінено як авторами так і тими хто обговорює(мова йде суто про звук) на мою думку візуалка і кулакомаханіє в нас набагато грамотніше поставлено ніж звуковий саппорт і про то ніхто не говорить всі рахують шо то норм... Веду до того що якби до звуку ставились би так само як до кулаком. і візулки то рівень був би вищий...

ПС : до хлопців з ББ я і всі тут думаю розуміють що відос не зовсім показний, але погодьтесь загальний стан він замальовує. Ну і взагалі відео - просто привязка щоб написати пару слів з мого боку про звук в НАС загалом.
12 грудня 2009 16:28 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
tsvyatt

Bukovyna_Chernivtsi.gif

Відповісти цитуючи
Жеребьевка 1/8 финала Лиги чемпионов УЕФА-2009/10
Команды, указанные первыми, играют первый матч дома
http://ru.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=937000.html

"Штутгарт" (GER) - "Барселона" (ESP)
"Олимпиакос" (GRE) - "Бордо" (FRA)
"Интернационале" (ITA) - "Челси" (ENG)
"Бавария" (GER) - "Фиорентина" (ITA)
ЦСКА Москва (RUS) - "Севилья" (ESP)
"Лион" (FRA) - "Реал" (ESP)
"Порту" (POR) - "Арсенал" (ENG)
"Милан" (ITA) - "Манчестер Юнайтед" (ENG)

Первые встречи 1/8 финала состоятся 16/17 и 23/24 февраля, а ответные поединки запланированы на 9/10 и 16/17 марта.

18 грудня 2009 16:24 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт
Единорог

Metalist_Kharkiv.gif

Відповісти цитуючи
Хохлы,если не секрет,как появилась идея банера на игре с барсой?Как туда чернобыль попал?

20 грудня 2009 13:37 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення ICQ
Dexter
адмін

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Единорог написав:
Хохлы,если не секрет,как появилась идея банера на игре с барсой?Как туда чернобыль попал?

ну сиділи думали яка у нас може бути перевага над Барсою... вийшло що лише клімат і морози, радіація і підтримка трибун - ото і усі наші переваги... жаль що цього не достатньо виявилось. зробіть матчі по 85 хвилин!!!! Evil or Very Mad Weep

20 грудня 2009 15:18 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт ICQ
Nile
модератор

Metalist_Kharkiv.gif

Відповісти цитуючи
Dexter написав:
зробіть матчі по 85 хвилин!!!! Evil or Very Mad Weep

Как ещё одно требование движения "Против современного футбола"Smile))
20 грудня 2009 22:36 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Показувати:    
Цю тему закрито    Форум на ultras.org.ua » Єврокубки Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Сторінка 15 з 15

Перейти до: 
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
TopUA: Aaceiooiaiee oinoeia c cPanel aac ?aeeaie