Південна Америка
Перейти до сторінки 1, 2, 3  далі

Відповісти    Форум на ultras.org.ua » Ультрас у світі Попередня тема
Наступна тема
Південна Америка
Автор Повідомлення
Dexter
адмін

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Зара готую новину на сайт по цьому континенту... хтось взагалі слідкує за їх перфом чи для всіх це такий самий білий пробіл як і для мене?

01 липня 2009 18:27 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт ICQ
1963

Karpaty_Lviv.gif

Відповісти цитуючи
http://forum.zaboysultra.com/viewtopic.php?p=264
наткнувся на таке
01 липня 2009 19:25 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт
Dexter
адмін

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Ось підготував невеличкий огляд по темі: http://ultras.org.ua/00577.html
Чесно кажучи трохи в шоці від побаченого, бо
1) не очікував що там дійсно все на такому рівні
2) розмір банерів вражає, і хай деякі друковані, хай на кількох написані спонсори команди, але ж такі мегабанери є не у однієї і не у двох команд
3) відрізнити по фото де гостьова трибуна а де господарі дуже проблематично
4) оця новина ( лінк ) це дійсно жесть. Як я зрозумів - конфлікт почався бо одна банда накрила своїм полотном банер іншої банди...

01 липня 2009 20:37 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт ICQ
roter_schnee
модератор

Dnipro_Dnipropetrovsk.gif

Відповісти цитуючи
Честно говоря впечатление двоякое.
Да, мегабаннера на несколько секторов это пиздец. Почти у каждой команды полотнища размеры которой исчисляются десятками тысяч квадратных метров.
Но оформление секторов унылое какое-то. И невпопад всё. Вот эти непонятные вертикальные ленты, тусклые баннера... Ну и ваще сектора по большей части хаос напоминают. =\
01 липня 2009 21:34 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Kelt
калькулятор

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Наскільки я знаю, ці мегавеликі банери багаторазові...Тому нічого особливого в цому не бачу Casual

01 липня 2009 21:51 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт ICQ
Galician
модератор

Karpaty_Lviv.gif

Відповісти цитуючи
roter_schnee написав:
Честно говоря впечатление двоякое.
Да, мегабаннера на несколько секторов это пиздец. Почти у каждой команды полотнища размеры которой исчисляются десятками тысяч квадратных метров.
Но оформление секторов унылое какое-то. И невпопад всё. Вот эти непонятные вертикальные ленты, тусклые баннера... Ну и ваще сектора по большей части хаос напоминают. =\

Дивно, мені от якрас подобається в латіносах їхня манера... от сама шо не на є ТОРСІДА!
Цей хаос, анархія і безбашеннісь - по моєму живо виглядає.
і саме головне, коли не видно лідерів ( хоча ясно шо вони там є) і організації - підарам в пагонах з цим набагато ваще боротися.
Просто може ти вже привик до "німецької" дисципліни Smile , тому не сприймаєш...

Хуст, Хотин, Галич, Дрогобич, Стрий, Ряшів, Перемишль, Броди, Колки, Острог, Збараж, Кам’янець, Бар, Гайсин, Любар, Переяслав, Богуслав, Батурин, Глухів, Конотоп, Чигирин, Суботів, Мельники, Умань, Канів, Корсунь, Гайворон, Новоукраїнка,Диканька, Сорочинці, Лубни, Шевченкове, Люботин, Дружківка, Царичанка, Петриківка, Жовті Води, Марганець, Кодаки, Чортомлик, Токмак, Гуляйполе, Берислав, Баштанка, Слов’янськ-на-кубані.
01 липня 2009 23:27 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення ICQ
Caledonia

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
удивляться нечему - это совершенно другой фанатизм
Тут даже под боком у нас - переедь границу, и всё совершенно по-другому

02 липня 2009 00:11 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Пельмень

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
На фото были шприцы - это с краской или с чем ?? В чем прикол?

02 липня 2009 08:21 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Dexter
адмін

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Пельмень написав:
На фото были шприцы - это с краской или с чем ?? В чем прикол?

Я до кінця не зрозумів, але по ідеї фани Індепендіенте закидували поле такими шприцами з фарбою імітуючи кров в знак протесту проти поганої гри команди, там ще було багато текстовок на цю тему, наприклад: Nosotros alentamos, pero ustedes, nos cagaron...
Ось відео на додачу з того матчу http://www.youtube.com/watch?v=y4jWGSCUww0

02 липня 2009 09:23 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт ICQ
M1925

Metalist_Kharkiv.gif

Відповісти цитуючи
Согласен с roter_schnee,что оформление секторов несколько унылое! Действительно,южноамериканский перфоманс отличается от европейского,прежде всего удивляет полное отсутствие роз,разтяжек,кол-во флагов как для таких секторов маловато,да и баннера с полотнами практически все какие-то однотипные,чисто в цветах команды с надписями,никаких тебе рисунков,композиций,эмблем.Плюс ко всему смотрю нет модульных шоу,зато катируются шарики и прочая надувная поебень,зонтики.Но,надо признать, пиро,дымы,вертикальные ленты,аргентина-шоу и мегополотна смотрятся адово!

02 липня 2009 17:08 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
Galician
модератор

Karpaty_Lviv.gif

Відповісти цитуючи
Ну я думаю шо в їхньому кліматі носити розу не буде навіть останній дурік.
Ти не звертав уваги ніколи, скільки там людей взагалі без футболок.
Я думаю відсутність колорів на собі вони якраз і компенсовують полосами тканини і іншими примочками, характерними саме для латінос.
Одним словом - всьому шщо робиться завжди є пояснення Wink
-
так шоб ви мали хоча б приблизне уявлення про "латінос торсідос", кидаю цей лінк:
http://www.youtube.com/watch?v=p170mCnL0mM&feature=fvw

ібо задовбало, коли оцінюють фанів по фотках... ЦЕ ТУПО!!!

Гляньте відео, а потім порозказуйте про їхню тусклість, неорганізованість і "нєінтірєснасть".
всім піро, дєвачкі Twisted Evil

Хуст, Хотин, Галич, Дрогобич, Стрий, Ряшів, Перемишль, Броди, Колки, Острог, Збараж, Кам’янець, Бар, Гайсин, Любар, Переяслав, Богуслав, Батурин, Глухів, Конотоп, Чигирин, Суботів, Мельники, Умань, Канів, Корсунь, Гайворон, Новоукраїнка,Диканька, Сорочинці, Лубни, Шевченкове, Люботин, Дружківка, Царичанка, Петриківка, Жовті Води, Марганець, Кодаки, Чортомлик, Токмак, Гуляйполе, Берислав, Баштанка, Слов’янськ-на-кубані.
02 липня 2009 19:00 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення ICQ
kcp
модератор

Metalist_Kharkiv.gif

Відповісти цитуючи
мне кажется, у них не хаос, а слишкома сильное желание поддержать клуб )
если бы был хаос, то такое организовать было бы нереально. а сама атмосфера максимально близка к понятию AMF, как мне кажется. сумасшедший драйв и футбол реально для фанатов, а не для спонсоров, чиновников и т.д.
дух свободы на трибунах у латиносов сильнее всех остальных сохранился. я думаю у них даже в голову не приходило чиновникам устраивать какую-нибудь цензуру на баннера и прочие приколы, которые активно практикуются всякими должностными пидорами у нас.

02 липня 2009 20:42 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення
shooroop

Prykarpattya_Ivano-Fr.gif

Відповісти цитуючи
Роки 2 назад розмовляв з людиною, яка декілька років була на заробітках в Аргентині (і туда наших занесло). І він сказав - що будь яка емоція - будь то смуток, радість чи ще дещо проявляється в танцях.

На рахунок двіжів - то це справа сімейна. Латіноси настільки люблять свої клуби, що при народженні немовляти на його чекає футболка улюбленого клубу відповідних розмірів. Так спочатку немовля вдагають в футболку, а тоді огортають пелюшками.

http://pics.livejournal.com/bilozerska/pic/009st99g/
02 липня 2009 21:30 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення ICQ
Kelt
калькулятор

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Чув колись таку історію...

Зайшов якось аргентинець в тату-салон і каже: "зробіти мені емблему Боки Хуніорс на всю спину" ...Нажаль він не знав, що майстер вболівав за Рівер Плейт. Коротше бідолашний замість емблеми свого клубу отримав величезний хер. Причому майстер ще й вмовив його не дивитись в салоні на виконану роботу, а показати одразу друзям... Сюрпрайз Very Happy
От такі вони схибнуті на футболі

02 липня 2009 22:15 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт ICQ
Dexter
адмін

Dynamo_Kyiv.gif

Відповісти цитуючи
Galician написав:
так шоб ви мали хоча б приблизне уявлення про "латінос торсідос", кидаю цей лінк:
http://www.youtube.com/watch?v=p170mCnL0mM&feature=fvw

мені здається моє відео ти так до кінця і не додивився...

kcp написав:
сумасшедший драйв и футбол реально для фанатов, а не для спонсоров, чиновников и т.д.
дух свободы на трибунах у латиносов сильнее всех остальных сохранился.

як тоді пояснити оце полотно ( лінк )?

02 липня 2009 22:28 Переглянути профіль фаната Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт ICQ
Показувати:    
Відповісти    Форум на ultras.org.ua » Ультрас у світі Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки 1, 2, 3  далі
Сторінка 1 з 3

Перейти до: 
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
TopUA: Aaceiooiaiee oinoeia c cPanel aac ?aeeaie